mâncăm mult mai multe alimente procesate și mult mai puțin joc și plante sălbatice decât strămoșii noștri.

mâncăm mult mai multe alimente procesate și mult mai puțin joc și plante sălbatice decât strămoșii noștri.

Paperback -uri ale Sfântului Martin.

Mănâncă, mișcă -te și trăiește … mai bine.

da, știm … lumea sănătății și fitnessului poate fi uneori un loc confuz. Dar nu trebuie să fie.

Permiteți -ne să vă ajutăm să înțelegeți totul cu acest raport special gratuit.

În el veți învăța cea mai bună mâncare, exerciții fizice, și strategii de stil de viață – unic și personal – pentru tine.

Faceți clic aici pentru a descărca raportul special, gratuit.

Ce este uleiul de pește?

ulei de pește este, bine, ulei din pește.

Este bogat în două grupuri specifice de acizi grași omega-3 cunoscuți sub numele de acid docosahexaenoic (DHA) și acid eicosapentaenoic (EPA). DHA și EPA, împreună cu acidul alfa-linolenic (ALA), care se găsesc în lucruri precum inul și nucile, se încadrează sub subpoziția acizilor grași omega-3. (A se vedea totul despre grăsimile sănătoase pentru mai multe.)

EPA și DHA sunt adesea citate ca fiind componentele benefice ale uleiului de pește. EPA și DHA își au originea de fapt în alge, care este baza lanțului alimentar pentru pește. Peștii consumă aceste alge și, astfel, concentrează cantități mari de grăsimi benefice.

De ce este atât de important uleiul de pește?

Sănătate generală

omega-3 sunt foarte importante Pentru sănătate, inclusiv:

 • Funcția cardiovasculară
 • Funcția sistemului nervos și dezvoltarea creierului
 • Sănătate imună

Cercetările arată că consumul scăzut de DHA (și nivelul sângelui) este asociat cu pierderea de memorie, cu dificultăți de concentrare, boala Alzheimer și alte probleme de dispoziție.

membrane celulare

Faturile esențiale au un rol integral în Promovarea sănătății celulare.

Celulele din corpul uman au o membrană grasă (cunoscută sub numele de stratul lipidic). Această membrană este semi-permibilă: reglementează ceea ce intră în celulă și ceea ce iese din ea. Fluiditatea membranelor celulare depinde de compoziția acizilor grași a dietei.

 • Dacă membranele grase care înconjoară celulele creierului sunt relativ fluide, deoarece sunt cu o mulțime de omega-3, apoi mesaje de la neurochimice cum ar fi serotonina poate fi transmisă mai ușor.
 • Pe de altă parte, dacă oamenii mănâncă prea multe grăsimi saturate (care sunt solide la temperatura camerei), fără suficiente omega-3, atunci aceste membrane devin mai rigide, Și lucrurile nu pot trece.

celulele necesită, de asemenea, aceste grăsimi bune pentru reparații și regenerare.

cu o mulțime de omega-3, celulele musculare devin mai sensibile la Insulină, în timp ce celulele grase scad. Acest lucru poate însemna că organismul poate devia mai mulți nutrienți către țesutul muscular.

Sănătatea metabolică

În sfârșit, DHA și EPA pot crește metabolismul prin creșterea nivelurilor de enzime care stimulează capacitatea de ardere a caloriilor.

Ce ar trebui să știți

Nu putem face acizi grași omega-3 și omega-6 în corpul nostru, deci trebuie să le obținem din dietele noastre.

raport omega-3 la omega-6

Este ușor pentru noi să obținem acizi grași omega-6. Acestea se găsesc în uleiurile vegetale, de exemplu, iar animalele crescute din fabrică (care sunt hrănite mult de porumb și soia) vor avea, de obicei, o mulțime de omega-6. (Vedeți totul despre uleiuri vegetale pentru mai multe.)

Dar este greu pentru oamenii din țările occidentale să obțină grăsimi omega-3 din surse alimentare. Mâncăm mult mai multe alimente procesate și mult mai puțin joc și plante sălbatice decât strămoșii noștri. Și de obicei nu mâncăm lucruri precum melci și insecte, care sunt, de asemenea, bogate în omega-3, deși mulți oameni din întreaga lume încă mănâncă ca parte a dietelor tradiționale. Ne bazăm foarte mult acum pe uleiuri vegetale omega-6.

Am evoluat cu un raport de admisie de grăsimi de aproximativ 1: 1 omega-3 la acizi grași omega-6. Acum, este mai aproape de 1:20.

pentru că omega-3 și omega-6 concurează între ele pentru spațiu în membranele celulare și atenția enzimelor, raportul contează mai mult decât cantitatea absolută consumată de oricare dintre Fat.

capete de grăsime

Când vine vorba de aportul de grăsime, tu (și celulele tale) ești cu adevărat ceea ce mănânci.

ani de cercetare a legat mai jos Dietele grase cu agresivitate, depresie și ideea suicidului. De -a lungul timpului, celulele din creierul tău preiau grăsimea dietetică pe care o consumi. DHA este grăsimea activă în creier și, mai ales, importantă de -a lungul etapelor de dezvoltare.

Epuizarea resurselor de ulei de pește

Aproximativ 1/3 din totalul de pește din lume se îndreaptă către masa de pește/ Ulei pentru peștii de fermă și alte animale. Mulți pești de ocean deschisi, cum ar fi menhaden, hamsii, heringul și macroul sunt prinși în principal în acest scop. Concurența pentru masa/uleiul de pește poate crește prețul peștilor, care împinge această sursă de hrană la îndemâna pentru multe dintre cele mai sărace din lume.

Pentru mai multe, vezi totul despre consumul de fructe de mare.

Rezumat și recomandări

vizează 3-9 grame zilnice de ulei de pește total opinii despre uromexil forte (aproximativ 1-3 grame de EPA + DHA) pe zi de la o companie de suplimente care nu contribuie direct la epuizarea a a lui pești (de exemplu, folosesc în primul rând aruncarea peștilor).

caută formulări pe bază de pește mic (de exemplu, hering, macrou). Peștii mici sunt mai mici pe lanțul alimentar și mai puțin probabil să acumuleze toxine de mediu. Sau alegeți ulei de krill sau ulei de alge (consultați totul despre suplimentele de alge).

Evitați uleiul de ficat de cod.

Evitați grăsimile trans; Ele pot interfera cu EPA & amp; DHA în corp.

Dacă vă aflați folosind cantități mai mari de porumb, bumbac și ulei de floarea-soarelui (uleiuri vegetale bogate omega-6), vizați să folosiți mai puține dintre acestea, care vă vor modifica negativ acidul gras raport.

pentru credit suplimentar

Cantitatea de DHA în dieta unei femei determină cantitatea de DHA din laptele matern.

Omega-3 grăsimi nu sunt Utilizați în mod obișnuit în alimentele procesate din cauza tendinței lor de oxidare.

cercetătorii NIH au spus că miliardele pe care le cheltuim pe medicamente antiinflamatorii, cum ar fi aspirina, ibuprofenul și acetaminofenul sunt bani cheltuiți pentru a anula efectele prea ale și și pentru prea multe multă grăsime omega-6 în dietă.

Este ipotezat că populațiile pot să se îndrepte spre un aport omega-3 mai mic, deoarece un metabolism mai rapid (de la un aport omega-3 ridicat) crește nevoia de hrană și posibilitatea de a foamea , știm … sănătatea și fitness -ul Lumea poate fi uneori un loc confuz. Dar nu trebuie să fie.

Permiteți -ne să vă ajutăm să înțelegeți totul cu acest raport special gratuit.

În el veți învăța cea mai bună mâncare, exerciții fizice, și strategii de stil de viață – unic și personal – pentru dvs.

Faceți clic aici pentru a descărca raportul special, gratuit.

Referințe

Faceți clic aici pentru a vizualiza informațiile Surse menționate în acest articol.

borer kt. Exercițiu endocrinologie. Cinetică umană. Champaign, IL. 2003.

Mahan Lk & amp; Escott-Stump S. eds. Mâncarea, nutriția și amp; Terapia dietetică. Ediția a 11 -a. Saunders Publishing, Philadelphia, PA. 2004.

Groff JL & amp; Gropper ss. Nutriție avansată și metabolism uman. Ediția a III -a. Învățarea lui Wadsworth Thomson. 2000.

Barnard ND și colab. Ghid de nutriție pentru clinicieni. 1 ed. PCRM. 2007.

Hibbeln J, și colab. Aporturile de sănătate ale acizilor grași N-3 și N-6: estimări luând în considerare diversitatea la nivel mondial. Am J Clin Nutr 2006; 83 (supliment): 1483S-1493S.

Daviglus ML. Consumul de pește și riscul de 30 de ani de infarct miocardic. NEJM 1997; 336: 1046-1053.

Arterburn LM, și colab. Bioechivalența acidului docosahexaenoic din diferite uleiuri de algă din capsule și într-un aliment fortificat de DHA. Lipids 2007; 42: 1011-1024.

Church MW, și colab. Răspunsuri neurologice anormale la urmașii tineri adulți cauzate de excesul de consum de acid gras omega-3 (ulei de pește) de către mamă în timpul sarcinii și lactației. Neurotoxicol Teratol 2009; 31: 26-33.

nair gm & amp; Connolly SJ. Ar trebui ca pacienții cu boală cardiovasculară să ia ulei de pește? CMAJ 2008; 178: 181-182.

Lee KW, și colab. Efectele aportului de grăsime dietetică în moartea subită: reducerea morții cu acizi grași omega-3. Curr Cardiol Rep 2004; 6: 371-378.

Jacobson TA. Dincolo de lipide: rolul acizilor grași omega-3 din uleiul de pește în prevenirea bolilor coronariene. Curr Atheroscler Rep 2007; 9: 145-153.

Lemaitre RN, și colab. Acizi grași trans -fosfolipide plasmatici, boli cardiace ischemice fatale și moarte subită cardiacă la adulți în vârstă. Circulația 2006; 114: 183.

Mozaffarian D, și colab. Consumul de pește și riscul de accident vascular cerebral la persoanele în vârstă: studiul de sănătate cardiovasculară. Arch Intern Med 2005; 165: 200–206 Virtanen JK și colab. Acizii grași polinesaturați omega-3 circulanți și anomalii ale creierului subclinic la RMN la adulții în vârstă: studiul de sănătate cardiovasculară. J Am Heart Assoc 2013; 2: E000305. Chowdhury R și colab. Asocierea acizilor grași dietetici, circulanți și suplimentari cu risc coronarian: o revizuire sistematică și meta-analiză. Ann intern Med 2014; 160: 398-406. Ning-Ning Li, și colab. Uleiul de pește intravenos beneficiază pacienții post-chirurgie? O meta-analiză a studiilor controlate randomizate. Clin Nutrition 2014; 33: 226-239. Peskin BS. De ce eșuează uleiul de pește: o analiză fiziologică bazată pe lipide din secolul XXI. Journal of Lipids 2014: 495761. Bernstein AM și colab. O meta-analiză arată că acidul docosahexaenoic din uleiul de algă reduce trigliceridele serice și crește HDL-colesterolul și LDL-colesterolul la persoanele fără boli coronariene. J Nutr 2012; 142: 99-104. Examine.com – Ulei de pește. Accesat aici: http://examine.com/supplements/fish+oil/ Shinto L, și colab. Un studiu pilot randomizat controlat cu placebo a acizilor grași omega-3 și acid alfa lipoic în boala Alzheimer. J Alzheimers Dis 2014; 38: 111-120.

Vrei să fii îndrumat personal de antrenorii lider de industrie din PN-și să devină printre primii 1% dintre antrenorii din lume? Dacă da, certificarea PN Level 2 Master Health Coaching este pentru dvs.

Proiectat special pentru studenții și absolvenții PN de nivel 1, noua actualizare PN Level 2 este o mentorat bazat pe practică de 20 de săptămâni, care este bazat pe practică care Vă va ajuta să vă duceți abilitățile de coaching la cel mai înalt nivel posibil.

Până la sfârșit, veți putea oferi rezultate inegalabile pentru oricine lucrați, păstrați până la 10x cât mai mulți clienți ca înainte și Construiți practica de coaching a viselor dvs. (Detalii de mai jos.)

Miercuri, 6 aprilie, deschidem înregistrarea pentru următorul grup PN Nivel 2 Master Health Coaching.

Doar un cap în sus: petele sunt extrem de limitate și s -au vândut istoric în ore . Prin alăturarea listei de presale, veți avea șansa de a vă înregistra cu 24 de ore mai devreme – și de economii exclusive (până la 37% reducere la prețul general!).

ultimii doi ani au fost … provocator , să spunem cel mai puțin.

pe fondul blocajelor intermitente, restricțiilor și problemelor de sănătate, mulți oameni fac tot ce pot pentru a -și menține capul deasupra apei.

A existat o schimbare semnificativă în ceea ce au nevoie de mulți oameni de la un antrenor.

Da, există încă oameni care doresc să arunce grăsime, să se tonifieze, să construiască mușchi sau să optimizeze performanța.

Dar pentru un număr tot mai mare de oameni, viața din anii 2020 și -a reordonat complet prioritățile, deoarece se confruntă cu provocări fără precedent în sănătatea și viața lor. Statisticile dintr -un sondaj recent Harris ilustrează tipul de impact pe care l -a avut …

 • 61% dintre adulții au raportat că au avut modificări de greutate nedorite de la începutul pandemiei
 • doi în 3 Americanii (67%) au spus că dorm mai mult sau mai puțin decât și -au dorit de când a început pandemia
 • 48% dintre părinți au spus că nivelul de stres din viața lor a crescut

Este clar că acum mai mult decât oricând, oamenii au nevoie de ajutor pentru îmbunătățirea sănătății lor fizice și , consolidarea imunității lor și să învețe cum să se descurce mai bine stresul – astfel încât să se simtă și să funcționeze cel mai bine.

Dar, în mijlocul tuturor schimbărilor pe care lumea noastră a experimentat -o, mulți profesioniști pentru sănătate, fitness și wellness se luptă să găsească o cale clară înainte. P> Poate că recunoașteți o oportunitate aici … o oportunitate de a avea impact asupra sănătății altora într -un mod și mai mare … o oportunitate de a experimenta o împlinire și mai mare în carieră …

… dar nu sunteți Su Cum să vă adaptați afacerea și să oferiți rezultatele pe care le caută oamenii?

Certificarea PN Level 2 vă poate ajuta să eliminați acest decalaj.

Puteți ajuta oamenii să obțină rezultatele care contează cel mai mult pentru ei – în timp ce vă poziționează afacerea pentru a avea succes acum și în viitor.

În certificarea Master Health Coach, veți fi Mentorat personal de antrenorii lider de industrie din PN timp de 20 de săptămâni complete.

au trăit și au respirat antrenamentul de sănătate și nutriție de ani de zile, au lucrat cu mii de clienți diferiți, iar acum sunt gata să-și împărtășească Înțelepciunea câștigată cu tine.

vor decola perdeaua și te vor învăța cum să folosești metoda de coaching „Sănătate profundă” de renume mondial a PN pentru a-ți ajuta clienții să obțină rezultate care depășesc suprafața, ghidând ei spre o schimbare importantă-posibilă chiar și de salvare a vieții-pentru fiecare aspect al sănătății lor.

Veți obține toate instrumentele, strategiile și metodele de care aveți nevoie pentru a prospera în mediul incert de astăzi-în timp ce construiți o rocă -Afaceri solide care durează anii următori.

Linia de jos: Dacă sunteți gata să deveniți lider în domeniul sănătății și sănătății -PN Certificarea de nivel 2 este făcută pentru dvs. Cel mai bun antrenor pe care îl poți fi.

În cadrul certificării de la Master Health Coach Veți …

 • Obțineți îndrumat personal de către antrenorii de top din lume. Cea mai sigură cale de a-ți stăpâni ambarcațiunile este să o exersezi în mod constant și să o perfecționezi sub ochiul atent al unui antrenor de clasă mondială. Suntem pregătiți să fim acel mentor pentru dvs.
 • Obțineți acces în spatele scenei la metoda noastră de coaching revoluționară, holistică „profundă de sănătate”. Veți avea acces la cele mai bune instrumente, strategii, tehnologii și resurse pe care le-am folosit pentru a ajuta peste 100.000 dintre clienții noștri să obțină rezultate care depășesc suprafața, ghidându-le către importante-chiar posibil să salveze viața-schimbări către aceștia Sănătate.
 • Învață de la antrenorii Real . Prin studii de caz și săptămânal, ateliere online live conduse de unul dintre antrenorii lider din industrie din PN, veți exersa ceea ce învățați cu semenii, veți obține feedback expert, depanare și vă duceți învățarea la nivelul următor.
 • Obțineți o înțelegere mai profundă a psihologiei schimbării comportamentului. Veți înțelege mai bine cum cred, se simt oamenii și se comportă. Și veți ști să le mențineți pe cale și inspirați – chiar și atunci când continuarea devine dificilă.
 • rețea cu cele mai bune dintre cele mai bune – alături de grupul nostru privat de profesioniști privați de sănătate și fitness. Puneți întrebări, rețea, învățați și obțineți asistență de la colegii dvs.

Drept urmare, veți:

 • Oferiți rezultate inegalabile pentru Oricine care vine la tine pentru ajutor – obținând și păstrând până la 10x la fel de mulți clienți ca înainte.
 • Stăpânește abilitățile avansate de coaching de care ai nevoie pentru a ajuta chiar și cel mai dur Clienții se „dezlănțuiesc” și progresează în mod constant spre obiectivele lor.
 • Simțiți -vă mai încrezător și mai capabil ca niciodată – știind că puteți gestiona orice scenariu de coaching.
 • Dezvoltați un proces de coaching clar și structurat – Așadar, puteți ajuta mai mulți oameni și să construiți afacerea la care ați visat întotdeauna.

Știri mari: Certificarea PN Level 2 vă poate ajuta acum să deveniți un antrenor național de sănătate și wellness certificat de consiliu.

Certificarea PN Nivel 2 Master Health Coach este acum un program de educație aprobat de către Consiliul Național pentru Coaching pentru sănătate și wellness (NBHWC)!

Acest lucru înseamnă că absolvenții PN Nivelul 2 Certificare care completează Programul este eligibil să solicite examenul de certificare a antrenorului de sănătate și wellness pentru a deveni antrenor de sănătate și wellness certificat de consiliu național (NBC-HWC), dacă aleg să facă acest lucru.